Pleisterwerken in vertrouwen

In tijden waarin offertes massaal per e-mail worden opgevraagd en verstuurd, hecht zaakvoerders Tony Peeters vooral belang aan persoonlijk contact.

Hij kijkt elke potentiële opdrachtgever het liefst recht in de ogen en licht persoonlijk toe welke meerwaarde Goed Pleisterwerk te bieden heeft. Het vertrouwen van klanten elke dag opnieuw waarmaken met kwaliteitswerk, daar draait het om.

Offertes maken we daarom alleen op na een persoonlijke bespreking van het project en - wanneer al mogelijk – een werfbezoek door de zaakvoerder. Zo krijgt Tony Peeters de kans mee te denken met je project en geniet je al meteen van deskundig advies van een ervaren stukadoor.

Van Pleisterwerken PFT naar Goed Pleisterwerk

Tot 2015 trad het bedrijf naar buiten onder de naam ‘Pleisterwerken PFT’. Dit bleef ook de juridischenaam. Voor de buitenwereld ondergingen de bedrijfsnaam en het logo een deugddoende opfrisbeurt, waardoor het bedrijf sindsdien vaart onder de vlag ‘Goed Pleisterwerk’.

Ervaren stukadoors

Zaakvoerder Tony Peeters is al meer dan 25 jaar stukadoor, ook zijn vier vakmensen kennen - dankzij hun jarenlange ervaring - de kleinste kneepjes van het vak. Klanten mogen dan ook rekenen op een kwaliteitsvolle uitvoering. Vlak én recht, daar gaan wij voor!

Wie het kleine pleisterwerk niet eert…

Grote projecten met vele vierkanten meters schrikken ons niet af, toch zeggen we ook nooit ‘neen’ tegen kleinere pleisterwerken.

Een muur of een gedeelte van een muur die moet bepleisterd worden bij een keuken- of badkamerrenovatie? Enkele retouches nodig voor je bepleistering? Moet je bezetting hersteld worden? Bel ons gerust! Zaakvoerder Tony Peeters klaart persoonlijk de klus.