Natte binnenbepleistering én spuitplamuren

Wij hebben meerdere technieken onder de knie om muren en plafonds te bepleisteren. Onze vakmensen kunnen deze perfect combineren binnen één project.

  • De traditionele natte binnenbepleistering is de meest aangewezen techniek voor traditioneel metselwerk.
  • Het goedkopere en snellere spuitplamuren is een aantrekkelijk alternatief voor een effen ondergrond zoals gipskarton, muren uit Ytong of prefab beton.

Ook kleinere pleisterwerkjes welkom

Veel stukadoorsbedrijven halen hun neus op voor kleine pleisterwerkjes bij interieurrenovaties of herstellingen. Wij niet! Bel ons gerust, zaakvoerder Tony Peeters voert deze kleinere pleisterwerken persoonlijk uit.

Dat geldt ook voor onze snelle naservice. De zaakvoerder zelf komt langs voor de nodige retouches of bijwerkingen.

Sterke prijs/kwaliteitsverhouding

Kwalitatief pleisterwerk vraagt veel manueel vakmanschap en persoonlijke toewijding om de muren en plafonds vlak en recht te krijgen.

Daarom blinkt Goed Pleisterwerk vooral uit in een sterke prijs/kwaliteitsverhouding. Wij werken voor particulieren die een kwaliteitsvolle uitvoering waarderen.

Afspraak is afspraak

Wij leveren alle mogelijke inspanningen om de pleisterwerken zo goed mogelijk in je bouwproces in te passen. Bij het goedkeuren van de offerte spreken we een eerste richttiming af.

Zaakvoerder Tony Peeters volgt via regelmatig contact proactief de voortgang van de bouwwerken op. Enkele weken voor de start van de pleisterwerken, spreken we definitief een week af waarin de werken starten.

Door goede afspraken mag je op twee oren slapen: wij zorgen niet voor een vertraging van uw werf.